Global trading d.o.o. osnovan i uspješno posluje od 2003. godine.
2012.-e godine smo transformirali tvrtku i poslovanje zapošljavanjem mladog i perspektivnog kadra te se u narednim godinama uspješno pozicionirali kao progresivna i pouzdana tvrtka i poslovni partner u domeni logistike, veleprodaje i istraživanja tržišta.
Selidba u moderan i atraktivan poslovni prostor u Lupoglavu (Istra) s velikim skladišnim i manipulativnim prostorom odličan je temelj za daljnji razvoj poslovanja i logističke djelatnosti.

Naš moto: "VAŠ POSAO JE I NAŠ POSAO" prvenstveno znači da ulažemo sve naše resurse i energiju kako bismo podržali naše klijente i poslovne partnere te ispunili ugovorene obveze u dogovorenim rokovima i po konkurentnim uvjetima.

Imamo višegodišnje iskustvo u organizaciji raznovrsnih modela prijevoza roba unutar Hrvatske i čitave Europske Unije kao i izradu prateće dokumentacije za poslovanje unutar EU.
Uspješan rad tvrtke Global trading d.o.o. prepoznala je i Hrvatska Gospodarska komora (HGK) koja nam je dodijelila i priznanje za rad u siječnju 2019.-e godine.
Poslovanje i komunikaciju s poslovnim partnerima Global trading d.o.o. osim na hrvatskom i engleskom jeziku vrši i na talijanskom i mađarskom jeziku.
Naša vizija "CONNECTING BUSINESS" definira i jamči povezivanje poslovnih partnera i svih sektora poslovanja s ciljem ubrzanja poslovanja i omogućavanja da se vaše poslovne potrebe riješe na jednom mjestu uz našu stručnu pomoć i organizaciju.

Grow your business with us!